Ieder mens is uniek

Vanaf dat ik mij kan herinneren ben ik gefascineerd door de vraag hoe mensen ziek worden - en hoe ze hier weer beter uit komen.

Wat maakt iemand ziek? Is dat de ziektekiem zelf of juist lichaam en geest waarin de ziektekiem kan groeien? En wat zijn factoren waardoor iemand weer in balans kan komen? Is dat de ziektekiem aanpakken of iemand aanspreken op het zelfherstellende vermogen waarmee hij zichzelf zowel fysiek, emotioneel als mentaal weer in balans kan brengen? 

Al snel werd mij duidelijk: ieder mens is uniek en geeft op eigen wijze uiting aan onbalans in lijf en leden. Deze uniciteit is de leidraad van mijn behandeling.

Naast mesoloog ben ik ook acupuncturist en geef ik les aan de Academie voor Mesologie.

Ika ter Haar, mesoloog te Amsterdam

Ika ter Haar, mesoloog te Amsterdam

Samen werken aan het herstel

Ik laat je in je waarde en geef je de ruimte om te zijn wij je bent. Ik kijk naar wat jou ziek maakt, maar ook naar hoe dit jou beïnvloedt en samen activeren we je zelfherstellende vermogen. Ik kan het gereedschap bieden waarmee jij kan herstellen en ik zal dit uiterst zorgvuldig en met al mijn inzet doen. Wat jij hiermee doet en hoezeer je dit samen wilt doen - dat is aan jou!

Lid van de NVVM

Kwaliteitsstempel

Mesologie® is een beschermd beroep en dit biedt een kwaliteitsgarantie voor zowel patiënten als therapeuten. Ik heb verschillende medische en psychologische opleidingen gevolgd in binnen- en buitenland en ben naast mesoloog ook opgeleid tot acupuncturist aan de academie Qing Bai. Kortom: een betrouwbare keuze !